Condicions de reserva i cancel·lació

Condicions de cancel·lació

Reserves

Les reserves es recomana fer-les pels formularis de les diferents pàgines (Grups, Escoles i Celebracions).

Les reserves de 40 o més persones i les reserves on es contracta l’exclusivitat de la casa, es poden fer durant tot l’any.

Les reserves de menys de 40 persones (i, per tant, no inclou l’exclusivitat de la masia), màxim es poden fer 45 dies abans de la data sol·licitada.

Prepagament

El pagament de l’estada es fraccionarà en dos: En el moment de la reserva es farà un càrrec del 30% i en el moment del check out es carregarà la resta de la reserva més les despeses extres que s’hagin pogut generar durant l’estada.

El càrrec del 30% s’anomena Paga i senyal. La paga i senyal NO es retorna en cap cas, sols en motiu de força major justificat. En cas de cancel·lació de la reserva es guarda la paga i senyal per a futures estades (fins arribar a l’import original pressupostat).

Check In/Check Out

Horari de recepció. De 9.00h a 21.00h. En cas de tenir alguna urgència fora d’aquest horari disposaràs d’un telèfon on podràs ser atès.
Check in. Des les 14.00h a les 20.00h. Si el teu horari d’arribada és més tard de les 20.00h cal que et posis prèviament en contacte per telèfon.
Check out. A les 12.00h. Hi ha la possibilitat de fer un late check out segons disponibilitat, consulteu-nos-ho per telèfon.

Menors de 18 anys

No s’acceptaran reserves per a ocupants menors de 18 anys sense un acompanyant adult autoritzat.

Animals de companyia

Animals de companyia estan permesos.
Consultar preus i condicions a l’hora de fer la reserva.

Casaments i esdeveniments

Pagaments

La reserva de dates serà d’un 10% amb un mínim de 2000€.
A la presentació de plats caldrà abonar el 30% del pressupost contractat.
El 60% restant es pot fer en un o varis pagaments, havent de quedar pagats els serveis contractats en la seva totalitat 15 dies abans de la data de la celebració.

En cas d’anul·lació per força major,  es mantindrà la reserva per ser consumida en una nova data fins a 1 any vista. El compte per fer els ingressos es: ES09 2100 2463 1202 0003 9669.